MOOVER

 

 

Moover Toys' legetøj er danske produkter, fremstillet af bæredygtige træsorter i høj kvalitet. Produkterne er udviklet med fokus på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Produkterne er lavet til at følge barnets udvikling gennem indlæring og leg. 

Moover Toys
' legetøj skal altid være udviklende samt smukt at se på, til glæde for både børn og forældre. 

Moover Toys er Dansk Design udviklet af Kåre Tofte. 


Styrk barnets motorik med smukt trælegetøj

Vores flotte vogne i træ er ikke blot pæne for øjet, de er også praktiske og stimulerer barnets motorik derhjemme. Vi har flere forskellige vogne, der hjælper børn i alle aldre med at styrke motorikken. VI har f.eks. gåvogne, der støtter børn der skal lære at gå for første gang. Vognene er solide og tipper derfor ikke, og du kan derfor snildt lade dit barn benytte vognene til at forsøge at lære de første, vigtige trin.

Flotte vogne til barnets yndlingsdukker

I vores sortiment af Moover Toys, har vi ikke blot praktiske gåvogne og flotte vogne i træ. Vi har også tidsløse og smarte dukkevogne i sortiment til børnenes yndlingsdukker. Med en af vores flotte Dolls Prams, er det ingen sag at lade de mindste påtage sig en 'forældrerolle' og passe på de små dukker. Det er let at gå tur med dukkerne, da dukkevognene er solidt konstruerede og ikke tipper. Hjulene er derudover beklædt med smarte gummiringe, der ikke efterlader mærker på gulvet derhjemme.