Lumiworld

 

LumiWorld er et Amerikansk firma, der producerer de søde og sjove silikone LumiPets med tilhørende fjernbetjening. De søde dyr lyser op i forskellige farver og giver et behageligt lys, så barnet kan sove trygt.

 

preload spinner

En unik, blød og lysende ven til sovetid

De smarte LumiPets fra LumieWorld er fremstillet i blødt silikone, der gør denne lysende ven blød at både kramme og røre ved. De smarte LumiPets er exceptionelt gode til sovetid, da de har mange forskellige lysfunktioner. Der er mange valgmuligheder, når farven af lys skal vælges, og du kan sågar også vælge forskellige mønstre af mange forskellige farver.
Endnu smartere er det, at du også har mulighed for at slå en timer til, med disse søde LumiPets. Timeren kan indstilles på 15, 30 og 60 minutter og herefter vil produktet selv slukke og på denne måde spare på batteriet.

Fjernbetjent lampe til børneværelset

Foruden at have mange indstillinger og valgmuligheder ift. både lys og timer, kan de smarte LumiPets også betjenes med fjernbetjening. Lampen skal under alle omstændigheder tændes på basen, men herefter er remote control aktiveret, og du kan frit benytte fjernkontrollen til at indstille lampen helt som det passer dig.
LumiPets kan fås i 3 forskellige søde designs; bjørn, kanin og ugle.
Med et LumiPet på børneværelset bliver sovetid let som en leg!