Babiators

 

Babiators opstod med en drøm om at beskytte alverdens børns øjne, mens de udforsker verdenen omkring dem.
Dette amerikanske firma blev grundlagt i 2011, og siden da er der kommet mange flotte, fleksible og smarte solbriller til verden.

Babiators' smarte solbriller er designet til udendørs brug, og derfor har de mange gode funktioner, der faciliterer dette.
Glasset i alle briller er splintsikkert, stellene er holdbare og fleksible, og solbrillerne yder 100% beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.

 

 

 

 

 

 

preload spinner

Babiators - yderst god beskyttelse til sarte øjne

Det er ikke uden grund, at det anbefales at bruge både solbriller og solcreme, når sommerens sol er over os. Solens stråler kan nemlig være skadelige, hvis ikke vi beskytter os imod dem.
Dette gælder særligt for mindre børn, og derfor er det også vigtigt, at vi passer ekstra godt på vores mindste.

Med solbriller fra Babiators er det ingen sag, at beskytte de små, sarte øjne fra solens stråler. Babiators yder nemlig god beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.
Du kan derfor snildt tage på tur ud i det gode vejr, uden at skulle bekymre dig om små, sarte øjne!

Bliv klar til udendørs leg i det gode vejr

Det anbefales at børn skal være aktive i 60 minutter om dagen. Dette gøres bedst ude i det gode vejr.
Men når solen står højt på himlen, kan det være praktisk at have et par solbriller med sig. 
Med Babiators solbriller er du sikker på, at dit barn kan lege frit i det gode vejr, uden at skulle bekymre sig om, at solbrillerne går i stykker. 
De smarte Babiators er nemlig splintsikre og har et fleksibelt og holdbart stel, der kan tåle en masse udendørs leg i bedste stil!