Teddykompaniet

 

Teddykompaniet er et svensk firma, der producerer ekstra bløde og topnuttede bamser og andre lignende produkter. Det er et familieejet firma med mange års erfaring inden for salg af babyprodukter.

De har et stort udvalg lige fra klassiske teddybjørne til kaniner, dinoer og andre dyr. 

Man kan også få nusseklude og rangler, ophæng til barnevognen eller sengen og andre skønne produkter.

De har også serier med kendte børnebogsfigurer, som Miffy og Alfons Åberg.

Teddykompaniet producerer også forskellige produkter med de søde og skøre Babblarna. Disse produkter er skabt med henblik på at fremme børns sprogbrug, og de bruges meget i børnehaver.

Se video med Teddykompaniet

 

 

preload spinner

En blød krammeven for livet

Med en af disse søde og bløde bamser og dukker, kan du være sikker på, at dit barn har en ven for livet. En bamse er god til at give tryghed, og kan være en stor hjælp i mange situationer. Særligt ved sovetid, er det utroligt hjælpsomt at have en bamse at sove med, da bamsen vil hjælpe dit barn med at sove hurtigere og bedre. Vores bamser fra Teddykompaniet er alle fremstillet i bløde og flammeresistente materialer. Det er derfor også sikkert at have en Teddykompaniet bamse med overalt for de mindste.

Gør sovetid let for både forælder og barn

Sovetid kan være besværligt for mange forældre med små børn. I kender det sikkert; de små vil ikke sove og tålmodigheden svinder for hvert minut. Der er dog hjælp at hente i vores sortiment fra Teddykompaniet.
Foruden vores bløde bamser, har vi også en lang række spilledåser og nusseklude, der alle kan hjælpe med at give en god nats søvn. Både musik og nusseklude er gode hjælpemidler til at sikre en nem og hurtig søvn ved sovetid, og I kan derfor også spare både tid og energi ved at have en af disse derhjemme.

Giv jeres barn en god nats søvn og få mere aftenstid sammen!