REER

 

Reer® er specialist i børnesikkerhed.

Det tyske firma Reer udvikler kvalitetsprodukter til familien med børn med henblik på at gøre hverdagen så sikker og komfortabel som muligt.

Som førende indenfor børnesikkerhedsprodukter er tyske Reer i dag en af de største udviklere og producenter inden for baby- og børneprodukter, der giver større sikkerhed og bekvemmelighed.

NYHED: Se lige det nye kontaktløse intrarøde termometer som kan måle både krops-, rum- og overfladetemperaturer uden berøring!

 

preload spinner

Er hjemmet klar til små børn?

Har du små børn, eller venter I jer en lille ny? Så har I helt sikkert vendt emnet praktiske foranstaltninger og sikkerhed i hjemmet. Men har man nu husket det hele? Og hvad nu hvis man glemmer noget? Se vores mange produkter fra Reer, som er en stor hjælp for forældre til at opnå større beskyttelse.

Gør køreturen let

Vi tilbyder også et godt sortiment af udstyr, der er nyttigt, når I skal have små størrelser med på tur. Uanset om det er i bilen, klapvognen eller barnevognen har vi produkter, der gør jeres hverdag lettere. Vores Reer sortiment byder nemlig på smarte produkter såsom flaske- og madvarmere til bilen, solgardin og solsejl, insektnet, regnslag og meget mere.
Uanset vejret, køretøjet eller turens destination, har vi smarte produkter der letter jeres hverdag!

Få hjælp til at måle temperaturen

Har badevandet den rette temperatur til det lille barn? Eller er panden varmere end ellers? Foruden det udstyr man kan bruge på udflugter, tilbyder tyske Reer også superfunktionelle produkter til pusle og pleje og badetid.