Little Big Friends

 

Little Big Friends tilhører til brandet BabyToLove, som er et fransk brand, der gennem mere end 15 år har specialeret sig i at designe innovative produkter til børn, som kan gøre hverdagen lettere for forældre. Deres produkter er kendetegnet ved deres egenskaber, opfindsomheden og praktiske funktion.

Little Big Friends er nuttede dyr, og der er flere serier. De musikalske dyr er søde musikbokse. Miniversionen hedder Tiny Friends og med den bredde vifte af forskellige dyr har dit barn endeløse legemuligheder. Der er også de mange Dooballs dyr, som er bolde med hver sin lille lyd. Alle seriernes dyr er små designvidundere, som passer ind i moderne hjem.

I år kommer der endnu en nyhed! Der kommer nemlig flere nye dyr: Mød Isbjørnen Nathan, pingvinen Martin, skildpadden Emilie og giraffen Gina!

Læg også mærke til de søde dyr på hjul, som dit barn kan tage med på en træktur, når det udforsker sine omgivelser.

Little Big Friends har fokus på, at deres produkter giver udviklings-værdi for babyer og børn. Det er et mål, at hvert produkt skal være interessant og rart at røre ved for barnet. Alle produkter er testede og lever op til gældende standarder for legetøj. Produkterne Musikalske dyr, Tiny Friends og trækdyrene er certificeret med Oeko-tex Standard 100 -  et label, som angiver produktets sikkerhed rent helbredsmæssigt.

preload spinner