Little Dutch

 

Little Dutch er et hollandsk firma som producerer stof og trælegetøj, tekstiler, tøj, plakater m.m. i fine sarte farver.
Alle produkterne fra Little Dutch matcher hinanden i farver og giver et flot, enkelt og stilrent udtryk på børneværelset.
Produkterne er af høj kvalitet og de er funktionelle, samtidig med de har et flot tidløst design.


Farverige tekstiler i bløde materialer

Little Dutch er særligt kendt for produkter i mange flotte designs og dæmpede farver. Dette er ingen undtagelse i vores store sortiment af tekstiler, hvori du finder opbevaringskurve, lampeskærme, bodies og heldragter til småbørn samt søde plakater til børneværelset. De bløde tekstiler er både rare at have på samt pæne at se på. Bamser og vedhæng er også at finde i sortimentet, og disse fås i søde havdyr-motiver i flere spændende farver.

Musikalsk trælegetøj i flotte farver

I vores flotte sortiment fra Little Dutch finder du også forskellige instrumenter i træ. Instrumenterne findes i flotte farver og kan fint benyttes af børn i alle aldre. Farverne er dæmpede og moderne, og legetøjet er derfor både til fryd for både forældre og børn. Du finder også sjove spil og andet lærerigt legetøj i træ, som vil passe perfekt ind på ethvert børneværelse.
Med det smarte trælegetøj og flotte tekstiler fra Little Dutch, kan I nemt og hurtigt få en farverig og sjov hverdag!