EverEarth


EverEarth’s
 vision er at lære børn og forældre mere om det miljø,vi lever i. EverEarth's produkter samt deres forretningsstruktur drejer sig om begrebet bæredygtighed. Deres legetøj er lavet af bæredygtigt FSC-certificeret bøgetræ. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. 
De bruger genanvendelig emballage og naturlig energi fra solen ved hjælp af solceller, derudover sikrer de sig, at der ikke anvendes skadelige kemikalier.

 

Endelig gør de en kæmpe indsats for at bevare verdens skove, de står blandt andet for kampagnen ”Plant-a-tree”. EverEarth har mere end 45 års erfaring med produktion af trælegetøj, og de har vundet mange forskellige priser. Legetøjet er stimulerende og udviklende for barnets sanser.
Vil du gerne vide mere om FSC-certificeret træ?
Tryk på linket: 
FSC-certificeret. 

Se video:
 
EverEarth Trælegetøj