Turen/rejsen

Man kan have brug for mange ting, når man er på tur, enten shopping eller ferie. Her finder du legetøj og andre praktiske produkter til når man er på tur.

Her kan du finde udstyr til turen såsom rejsestole fra Totseat, praktiske toiletsæder fra Reer og forskelligt legetøj og vågelamper fra Little Dutch og Cloud b.


Praktisk udstyr til turen og rejsen

Når I skal på en længere tur, hvad enten det er på ferie, dagsrejse eller noget helt tredje, så er det en fordel at være forberedt med en masse udstyr.
Særligt hvis du har små størrelser med på slæb. Det er nemlig ikke bare lige til, hvis du skal overleve 8 timer i en bil med et ustadigt barn.

Derfor kan vi tilbyde en masse sjove og praktiske sager, som kan hjælpe med at gøre jeres tur lettere og sjovere for alle involverede.
Vi har f.eks. smarte malebøger med tilhørende kridt, der ikke drysser i bilen. Vi har også opbevaringssæt, der giver dit barn mulighed for at have forskellige underholdning lige ved hånden!

Underholdning på tur

Når I skal på tur, er underholdning et vigtigt element.
Vi har smarte aktivitetstæpper til de helt små, som er lette at tage med rundt overalt, om som på ingen tid kan slås ud og benyttes til helt små størrelser.
Vi har også søde krammedyr med lyd i samt aktivitetsterninger, der sikrer mange timers leg og opdagelse for små børn.
På denne måde kan I som forældre også nå at nyde turen til det fulde!