Udstyr til bil

Her finder du både legetøj til bilen, så de små ikke keder sig, samt andre produkter, det vil være praktiske at have i bilen.

Du kan bla. finde aktivitetskæder fra Little Dutch med søde bamser og rangler, samt underlag til at ligge under autostolen fra Reer.


Undgå irriterende solskin i bilen

Det kan være svært at køre lange ture i bilen, uden at trænge til en lur for de mindste.
Det kan dog være endnu sværere at falde i søvn, hvis solen skinner direkte i ansigtet.
Derfor kan du med fordel benytte dig af vores smarte solskærme til bilen. Disse fås i flere smarte designs og giver tiltrængt skygge, når børnene er trætte eller trænger til en pause fra solen.
Vi har også smarte bilspejle, der giver dig mulighed for at holde øje med baby uden at skulle vende dig rundt hele tiden, og derved sparer du hurtigt dig selv for en øm nakke.

Plads til masser af underholdning

Det kan være kedeligt for børn at sidde stille i en bil i mange timer ad gangen. Dette kan undgås ved at bruge vores smarte opbevaringskasser og underlag til bilen. Disse giver mulighed for at tilgå underholdning såsom malebøger, bamser og hvad I ellers måtte have brug for. De monteres let på sæderne og holder børnene underholdt i lang tid.
Endnu smartere er vores malebøger med drysfrit kridt fra Jaq Jaq Bird. Genanvende siderne om og om igen uden at grisse bilen til!